top of page

Carlo Boszhard In Sinterklaasfilm WAAR IS HET GROTE BOEK VAN SINTERKLAAS?


Carlo Boszhard in Sinterklaasfilm

WAAR IS HET GROTE BOEK VAN SINTERKLAAS?

Carlo Boszhard speelt een hoofdrol in de nieuwe film van De Club van Sinterklaas: WAAR IS HET GROTE BOEK VAN SINTERKLAAS? De Goedheiligman en zijn Pieten worden dit jaar voor de grootste uitdaging ooit gesteld wanneer het grote boek van Sinterklaas wordt gestolen door Guus Blik (Boszhard). Ook Irene Moors, Wilbert Gieske, Vic De Wachter, Maaike Martens en Soy Kroon spelen mee in dit avontuur voor jong en oud. De regie is in handen van Carlo’s oud-Telekids-collega Armando de Boer, die ook SINTERKLAAS EN DE VLUCHT DOOR DE LUCHT (2018) regisseerde. Het scenario is geschreven door Gerben Hetebrij. WAAR IS HET GROTE BOEK VAN SINTERKLAAS? is het achtste avontuur uit de succesvolle Club van Sinterklaas-reeks die stuk voor stuk zijn bekroond met een Gouden Film. Het verhaal Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden? Filmdistributeur Dutch FilmWorks brengt WAAR IS GROTE HET BOEK VAN SINTERKLAAS? vanaf 17 oktober 2019 uit in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page