top of page

Trailerprimeur Angel Has Fallen


Trailerprimeur Angel Has Fallen Na Olympus Has Fallen (2013) en London has Fallen (2016) is Gerard Butler in 2019 helemaal terug als agent Mike Banning in ANGEL HAS FALLEN
In ANGEL HAS FALLEN is Mike Banning (Butler) benoemd tot hoofd van de Secret Service. Maar wanneer er een aanslag op de Amerikaanse President (wederom vertolkt door Morgan Freeman) wordt gepleegd, is Banning de hoofdverdachte. Hij weet te ontsnappen en zal niet rusten tot hij zijn onschuld in dit complot heeft bewezen. Naast gevestigde namens als Butler en Freeman voegen Nick Nolte (Gangster Squad, Warrior), Lance Reddick (John Wick 1 t/m 3), Danny Huston (Stan & Ollie, Wonder Woman) en Jada Pinkett-Smith (Girls Trip, The Women) zich bij de cast van deze spannende triologie. Dutch FilmWorks brengt ANGEL HAS FALLEN op 22 augustus 2019 uit in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page