top of page

André van Duin zingt titelsong van Will Koopman film NEEM ME MEE

AMSTERDAM – André van Duin zingt de gelijknamige titelsong van de film Neem Me Mee van Will Koopman die komende december in de bioscoop komt. Speciaal voor de film schreef Van Duin zelf een nieuwe tekst op het nummer Emmenez Moi (dat letterlijk 'neem me mee' betekent) van Charles Aznavour. Het nummer is sinds afgelopen vrijdag te beluisteren op de digitale platforms en vandaag is ook de videoclip gelanceerd.


"Frank Houtappels, de scenarioschrijver van de film vroeg me of ik eens wilde nadenken over de titelsong", aldus Van Duin. "Nadat ik de film had gezien, heb ik met heel veel plezier een Nederlandse tekst gemaakt en ook ingezongen. Ik ben trots op het eindresultaat omdat ik vind dat het nummer het verhaal van deze film dekt."


Bij de primeur in Gerard Ekdoms ochtendshow op Radio 10 Gold vanmorgen vertelde André van Duin dat hij al langere tijd werkt aan een album met nummers van Charles Aznavour. Dit zal naar verwachting in de eerste helft van 2024 verschijnen.


OVER NEEM ME MEE Neem Me Mee is de nieuwste feelgoodfilm van regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April, May en June, Divorce, Oogappels. De hoofdrollen zijn voor coryfeeën Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Renée Soutendijk, Helen Kamperveen en Geert de Jong. Naast hen is er ook een belangrijke rol voor Minne Koole

De film Neem Me Mee speelt zich af tijdens een seniorenreis en laat op mooie, maar ook humoristische wijze zien waar je mee te maken krijgt als je ouder wordt. Terwijl de horizon verandert, krijgen zes reisgenoten op leeftijd te maken met nieuwe ontmoetingen, onzekerheden, verliefdheid, vastgeroeste gewoontes, afscheid nemen en omgaan met veranderingen.


OVER DE MAKERS Neem Me Mee is geregisseerd door Will Koopman en het script is van Frank Houtappels (Gooische Vrouwen, April, May en June, Alles Op Tafel). Het is een productie van NL Film en Interstellar Pictures in co-productie met Dingie en Black Sheep Films. De film is tot stand gekomen met bijdragen van het Nederlands Filmfonds de Netherlands Film Production Incentive, Stichting Abraham Tuschinski Fonds, Tax Rebate ter ondersteuning van de productie van buitenlandse films in Frankrijk en de Tax Shelter maatregel van de Belgische Overheid.

Dutch FilmWorks brengt de film op 21 december 2023 in de bioscoop


Comentarios


bottom of page