top of page

Barbara Sloesen en Walid Benmbarek ontvangen Gouden Film voor ALLES IS ... 2

Barbara Sloesen en Walid Benmbarek hebben de Gouden Film ontvangen voor Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn. Naar de film van regisseur Erwin van den Eshof, gebaseerd op de karakters van Daphne Dekkers, zijn 100.000 bioscoopbezoekers gegaan. Hoofdrolspelers Barbara Sloesen en Walid Benmbarek en regisseur Erwin van den Eshof kregen vandaag de Gouden Film uitgereikt in bioscoop Pathé Arena in Amsterdam.


Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn is de 14e Nederlandse film die de Gouden Film krijgt dit jaar. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds. OVER DE FILM Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn is geregisseerd door Erwin van den Eshof (Popoz, Misfit-films) naar een scenario van Anna Pauwels (Alles is zoals het zou moeten zijn, Zwaar Verliefd). De film is gebaseerd op de personages in de boeken van Daphne Dekkers. De cast bestaat uit Barbara Sloesen, Walid Benmbarak, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Anna Keuning, Renée Fokker, Jelle de Jong, Jennifer Welts en Loek Willemsen.


De film is geproduceerd door Tom de Mol Productions in co-productie met Interstellar Pictures en A Private View. De film kwam tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, het Abraham Tuschinski Fonds, BNP Paribas Fortis, Vlaanderen en de Belgische Tax Shelter. Dutch FilmWorks heeft de film uitgebracht in 113 bioscopen.

Comments


bottom of page