top of page

Barbara Sloesen speelt hoofdrol in KWESTIE VAN GEDULD

Barbara Sloesen heeft opnieuw een film-hoofdrol te pakken. Na Onze Jongens, Zwaar Verliefd! 1 en 2 en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn scoort ze in de romantische feelgoodfilm KWESTIE VAN GEDULD haar vijfde grote filmrol. Sloesen speelt in de film een ambitieuze Amsterdamse die definitief afstand probeert te nemen van haar Limburgse roots. Ook de alom bekende hit ‘Limburg’ (‘t is een kwestie van geduld) van de Limburgse band Rowwen Hèze zal in de film een belangrijke rol spelen. “Dat nummer mag in een film die draait om Limburg natuurlijk niet ontbreken”, aldus zanger Jack Poels.


KWESTIE VAN GEDULD wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures. De film wordt geregisseerd door Ruud Schuurman (o.a. Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn) en het script is van Edward Stelder (o.a. Soof de serie, Zwarte Tulp). Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie. De opnames van KWESTIE VAN GEDULD starten eind maart en de film zal naar verwachting begin 2022 in de bioscopen te zien zijn.


Over KWESTIE VAN GEDULD Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen op een droomplek, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?


Over de makers

Interstellar Pictures en Tom de Mol Productions produceren samen al jaren vele succesvolle speelfilms. De romantische komedie Zwaar Verliefd! trok in 2018 ruim 240.000 bioscoopbezoekers en het vervolg Zwaar Verliefd!2 volgt in 2021. De verfilming van Daphne Deckers’ bestseller Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn werd in 2020 door meer dan 250.000 bezoekers bezocht in de bioscoop. Ze wisten zich in 2017 als co-executive producer te verbinden aan de Amerikaanse productie The Hitman’s Bodyguard, die deels in Nederland werd opgenomen.

Комментарии


bottom of page