top of page

Bibi Breijman lanceert titelsong Johan Nijenhuis' romkom VERLIEFD OP BALI

Bibi Breijman lanceert vandaag de titelsong en de bijbehorende videoclip van het nummer Verliefd op Bali; de titelsong van de gelijknamige Johan Nijenhuis film die vanaf 1 februari in de bioscoop draait. Afgelopen voorjaar reisde de zangeres af naar het Indonesische eiland om daar de videoclip op te nemen.


Bibi schreef zelf mee aan de tekst en de muziek van het nummer dat ze de kroon op haar album Luchtkasteel noemt. Daarmee is het behalve een perfecte titelsong voor de romantische feelgoodfilm ook een persoonlijk nummer geworden. De afgelopen periode ging Bibi op zoek naar haar roots, onder andere door gesprekken met haar oma en ze werkt zelfs aan een boek.


"Ik ben heel trots op dit nummer, vooral ook omdat die hoort bij een geweldige film van Johan Nijenhuis. De song vat voor mij alles samen waar het in de film om draait, maar vertelt ook deels mijn eigen levensverhaal. Een verhaal over zoeken en vinden; zoeken naar waar je vandaan komt en het vinden van een schat aan kennis waardoor ik mijzelf beter begrijp, maar vooral mijn Indische familie."


OVER DE FILM 


Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.


Verliefd op Bali is de 20e bioscoopfilm van regisseur Johan Nijenhuis en heeft een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker, Soy Kroon, Nadja Hüpscher, Tara Hethara, Mingus Dagelet, Wieteke van Dort en Juultje Tieleman. 


Comentários


bottom of page