top of page

Frank Grillo maakt cast Rico Verhoeven's BLACK LOTUS compleet

Frank Grillo (Kingdom, Hitman’s Wife’s Bodyguard, Copshop) is toegevoegd aan de cast van de langverwachte actiethriller BLACK LOTUS waarin elfvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de hoofdrol speelt. Dat werd vandaag aangekondigd door producent Capstone Pictures. Er wordt voor de film gedraaid op meerdere locaties in Europa. Momenteel vinden opnames in Nederland plaats. Todor Chapkanov (2nd unit The Hitman’s Bodyguard, The Expendables 4) tekent voor regie en het script is van Tad Daggerhart (The Expendables 4).


De film wordt mede-gefinancieerd door Capstone Studios waarbij Christian Mercuri tekent voor de productie in samenwerking met Tom de Mol en Marcel de Block uit Nederland en in coproductie met Rico Verhoeven. Capstone's Jason Carpenter is de uitvoerend producent. Blue Box International, een dochteronderneming van Capstone Global, verzorgt de wereldwijde verkoop.


Grillo en Verhoeven voeren een cast aan met o.a. de Franse actrice Marie Dompnier (Black Box), de Finse Vikings-ster Peter Franzen, de Israëlische actrice Rona-Lee Shimon (Fauda), acteur Magnus Samuelsson (The Last Kingdom) uit Zweden, de Britse acteur Simon Wan (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Peaky Blinders), de Belgische acteur Kevin Janssens (Revenge, Undercover, Twee Zomers) en de bekende Deense acteur Roland Møller (Atomic Blonde, The Commuter, Papillon).


OVER BLACK LOTUS Rico Verhoeven kruipt in Black Lotus in de huid van special forces-officier Matteo Donner. Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf hij, kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.


OVER FRANK GRILLO Frank Grillo speelt de hoofdrol in de komende Lionsgate-film Paradise Highway naast Morgan Freeman en Lamborghini van Ambi Pictures (in de rol van oprichter Ferruccio Lamborghini). Hij wordt vertegenwoordigd door CAA, Management 360, 42West en Paul Hastings.


OVER RICO VERHOEVEN Rico Verhoeven, geboren en getogen in Nederland, is de regerend, onbetwiste Glory Heavyweight World Kickboxing Champion en is dat sinds 2013. Hij verscheen in tal van radio- en TV-shows, films, documentaires, commercials, tijdschriften, vlogs. Zijn biografie uit 2017 getiteld Rico was een nummer 1 bestseller. Verhoeven was recentelijk te zien en horen in films zoals Ferdinand (als de Nederlandse voice-over van het hoofdkarakter de stier Ferdinand), in BonBini Holland 3 en in Jean-Claude van Damme's Kickboxing Retaliation. In 2022 kwam de documentaire Rico Dream Big uit op Amazon Prime.

Comments


bottom of page