top of page

Frank Lammers en Monic Hendrickx in Vlaamse film HAZARD met Dimitri Vegas

Frank Lammers en Monic Hendrickx gaan rollen spelen in de Vlaamse bioscoopfilm HAZARD. De hoofdrol in de film van regisseur Jonas Govaerts (Welp, Tabula Rasa) is voor DJ Dimitri 'Vegas' Thivaios die hiermee zijn acteerdebuut maakt. De opnames starten binnenkort.


De echte hoofdrol in HAZARD is weggelegd voor een auto; de gepimpte Lexus met de nummerplaat H4Z4RD. Het verhaal wordt volledig weergegeven vanuit de auto van het hoofdpersonage en sleurt de kijker één intense dag mee met een onwaarschijnlijke rit door Antwerpen en omgeving.


Over HAZARD Noah (Dimitri 'Vegas' Thivaios) houdt zielsveel van zijn vriendin Lea en hun dochtertje Zita, maar minstens zo veel van zijn extreem gepimpte auto. Wanneer zijn neef hem een schijnbaar eenvoudige klus als chauffeur aanbiedt, ontaardt dit in een zenuwslopende race door Antwerpen. Al snel blijkt dat het niet anders kan of deze rit gaat fataal aflopen … voor Noah, zijn gezin of zijn geliefde auto. De film wordt geproduceerd door Peter De Maegd en Lize Lefaible van Potemkino in een co-productie met 2CFilm. De film komt tot stand in samenwerking met DPG Media, Streamz, Belga Films Fund, Dream Big, Lexus, Ici Paris XL, Lebeau Courally en Kinepolis Film Distribution (KFD), die de film in België uitbrengt. Dutch FilmWorks brengt HAZARD in 2022 uit in de Nederlandse bioscopen.

Comments


bottom of page