top of page

Frans Duijts en De Bellinga's in jubileumfilm De Club van Sinterklaas

DE CLUB VAN SINTERKLAAS EN HET VERGETEN PIETJE is de titel van de nieuwe Club van Sinterklaas-film die vanaf 13 oktober in de bioscopen te zien is. Dat maakte de bekende vloggersfamilie De Bellinga’s vandaag bekend op hun kanalen. Het is alweer de tiende bioscoopfilm van de fameuze club. Net als vorig jaar zijn er in dit nieuwe avontuur rollen voor Luan (9) en Lucilla (6) Bellinga naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en natuurlijk Sinterklaas. Ook Frans Duijts speelt een rol in deze film als Franse bakker. Luan Bellinga neemt samen met Coole Piet en Danspiet de titelsong voor zijn rekening.


In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de Pakjesboot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel als hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een kleine ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.


De vorige negen De Club van Sinterklaas-films werden allen bekroond met een Gouden Film. Net als haar voorgangers zit de muzikale Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte Club van Sinterklaas. De regie en het scenario van DE CLUB VAN SINTERKLAAS EN HET VERGETEN PIETJE zijn opnieuw in handen van Martijn Koevoets. De film wordt geproduceerd door Jabadoo Pictures in co-productie met TDMP Services en Source Investments. Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 13 oktober in de bioscopen.

Comments


bottom of page