top of page

Gouden Film voor DE CLUB VAN SINTERKLAAS

Nog voordat Sinterklaas voet aan wal heeft gezet, heeft De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot al de Gouden Film behaald. Afgelopen zondag werd de 100.000e bezoeker verwelkomd. In de muzikale familiefilm van de Club van Sinterklaas strandt de stoomboot onderweg naar Nederland door de komst van een papegaai en is het nog maar de vraag of pakjesavond door kan gaan. Met de award voor de nieuwste film behaalt De Club van Sinterklaas de twaalfde Gouden Film op rij. OVER DE FILM

Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om richting Nederland te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

OVER DE MAKERS Martijn Koevoets regisseerde en schreef het scenario voor De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot. In de film zijn er rollen voor Sinterklaas, Coole Piet, Danspiet, Testpiet, KADO, Pietje Fernando, Quinn Bezemer en Aaron Bezemer. De familiefilm is geproduceerd door Jabadoo Pictures in co-productie met Source Investments.

Comments


bottom of page