top of page

Gouden film voor FAITHFULLY YOURS

Faithfully Yours heeft 100.000 bioscoopbezoekers getrokken en heeft hiermee de Gouden Film-status behaald. In de thriller van regisseur André van Duren draait het om twee vriendinnen die tijdens hun zorgvuldig geplande weekendjes weg vreemdgaan, totdat er iets ergs gebeurt. Hoofdrolspelers Elise Schaap en Bracha van Doesburgh werden vanmiddag in Amsterdam door de regisseur André van Duren verrast met de Gouden Film.


OVER FAITHFULLY YOURS

Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) ontsnappen regelmatig aan het drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn de vriendinnen elkaars alibi om vreemd te gaan. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel wordt vermist, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.


André van Duren (De Helleveeg, De Bende van Oss) regisseerde Faithfully Yours en schreef samen met Paul Jan Nelissen (Riphagen) en Elisabeth Lodeizen (Vandaag is van ons) het filmscript. Millstreet Films produceerde Faithfully Yours. De hoofdrollen worden gespeeld door Bracha van Doesburgh, Nasrdin Dchar, Elise Schaap, Gijs Naber, Matteo Simoni en Hannah Hoekstra. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds en Netherlands Film Production Incentive. Distributeur Dutch FilmWorks draait Faithfully Yours in 118 bioscopen.

Comments


bottom of page