top of page

Gouden film voor HAPPY SINGLE

De romantische komedie Happy Single heeft 100.000 bioscoopbezoekers getrokken en heeft daarom de Gouden Film ontvangen. Dat werd gisterenmiddag gevierd door hoofdrolspelers Jamie Grant en Juvat Westendorp, schrijfster Anna van Keimpema en producenten Marcel de Block en Tom de Mol.

De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.


OVER HAPPY SINGLE

Iedere man die in de buurt komt van psychologe en hartenbreker Mollie (Jamie Grant) wordt gewaarschuwd. Mollie doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemming en heeft niets met de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis (Juvat Westendorp) ontmoet en meer voor hem voelt dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken. Haar collega's proberen Mollie ervan te overtuigen om deze liefde een kans te geven, maar daarmee staat ze voor de lastigste beslissing ooit.


OVER DE PRODUCTIE Happy Single is geregisseerd door Anna van Keimpema naar het scenario van Gerben Hetebrij. De cast bestaat uit Jamie Grant, Juvat Westendorp, Sanne Langelaar, André Dongelmans, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, Dick van den Toorn, Henriëtte Tol, Peter Blok en Ellemijn Veldhuyzen van Zanten. Tom de Mol Productions produceerde de film, in coproductie met Interstellar Pictures en Talpa Network. Happy Single is gerealiseerd met steun van het Nederlands Filmfonds en Abraham Tuschinski Fonds. Dutch FilmWorks heeft Happy Single in 100 bioscopen uitgebracht.

Comments


bottom of page