top of page

Jaap Reesema en Kim Kötter met hele gezin in nieuwe Club van Sinterklaasfilm

Jaap Reesema en Kim Kötter spelen rollen in de nieuwe Club van Sinterklaas film met de titel Het Grote Sneeuwavontuur. Ook hun drie zoontjes Muck, Youp en Ted zullen in de film te zien zijn. Het gezin heeft de opnames net achter de rug. Daarvoor mochten ze afreizen naar het Oostenrijkse Tirol waar de film voor een groot deel werd opgenomen. Naast hen zijn er ook rollen voor de populaire Vlaming Niels Destadsbader en Britt Scholte. De film zal vanaf begin oktober te zien zijn in de bioscopen.


Na het grote succes van de vorige Club van Sinterklaasfilm - die met bijna 250.000 bezoekers  de best bezochte van de hele reeks werd, pakken de makers dit jaar groots uit voor alweer hun 13e bioscoopfilm.


In De Club van Sinterkaas film: Het Grote Sneeuwavontuur reizen Sinterklaas en zijn pieten via Oostenrijk naar Nederland om de grote wens van het meisje Sara te vervullen die daar in een skidorpje woont met haar vader. Daar ziet de Club van Sinterklaas voor het eerst sneeuw en binden ze zelfs de latten onder. Voor de populaire pieten van de club, zoals Coole Piet, Danspiet en Testpiet werden voor deze gelegenheid zelfs speciale skipakken en skihelmen ontworpen.


Het gezin Reesema-Kötter is groot fan van de Club van Sinterklaas en meespelen in deze film is dan ook een droom die uitkomt. Voor Jaap betekent dit zijn eerste acteerervaring. Ook schreef hij een nummer voor de film dat hij samen zingt met Danspiet. "De liedjes van de club zijn van zo'n hoog niveau", aldus Reesema, "Ik ben dan ook supertrots dat ik nu ook een liedje in de film heb. Het is heel bijzonder om in zo'n hoogwaardige productie mee te draaien en nog meer bijzonder om dat met ons hele gezin te mogen ervaren."


"De kinderen zijn al jaren grote grote fans", vult Kim Kötter aan. "Ze zingen alle liedjes mee, dragen de kostuums en spelen de scenes na. We konden dan ook niet anders dan volmondig ja zeggen tegen dit filmavontuur. Met het hele gezin, dit gaan we nooit meer meemaken waarschijnlijk. En het wordt sowieso een prachtige film. De beelden zijn echt niet normaal hoe filmisch mooi."


OVER DE CLUB VAN SINTERKLAAS FILMDe Club van Sinterklaas film: Het Grote Sneeuwavontuur zit net als haar voorgangers vol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club van Sinterklaas. De regie en het scenario van de film zijn opnieuw in handen van Martijn Koevoets. De film wordt geproduceerd door Jabadoo Pictures in coproductie met Dutch FilmWorks die de film begin oktober ook in de bioscoop brengt.

Comments


bottom of page