top of page

Jim Bakkum met ONZE JONGENS IN MIAMI te zien in Amerika en Canada

Na de filmopnames in Miami zal ONZE JONGENS IN MIAMI nu ook ‘overseas’ te bekijken zijn. Jim Bakkum en zijn sexy kornuiten zijn onder de titel MEN AT WORK MIAMI vanaf deze week namelijk te zien op de gratis AVOD service Tubi in de Verenigde Staten en Canada. Tubi, onderdeel van FOX Entertainment, heeft maandelijks meer dan 40 miljoen actieve kijkers. Via de streamingsdienst zijn 30.000 films en tv-series te zien van meer dan 250 content partners.


De Engels gedubde trailer van Men at Work Miami is hier te zien.


In Onze Jongens in Miami gaat Jorrit (Jim Bakkum) samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.


Onze Jongens in Miami (de opvolger van Onze Jongens) met Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Martijn Fischer, Juvat Westendorp, Matheu Hinzen en Malik Mohammed draaide begin 2020 in de Nederlandse bioscopen. De regie was in handen van Johan Nijenhuis, naar een script van Annelou Verboon (Verliefd op Cuba). Vincent Vianen was wederom verantwoordelijk voor de choreografie. De film is geproduceerd door Ingmar Menning, Johan Nijenhuis en coproducent AVROTROS. De productie is tot stand gekomen met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Stichting Abraham Tuschinski Fonds en het CoBO fonds.

Comments


bottom of page