top of page

Johan Nijenhuis maakt cast VERLIEFD OP BALI bekend


In het Amsterdamse Hotel Jakarta heeft Johan Nijenhuis vandaag de cast bekend gemaakt van zijn nieuwste feelgoodfilm Verliefd Op Bali. Anouk Maas, Tara Hetharia en Nadja Hüpscher spelen de hoofdrollen in de langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie. Ook Jim Bakkum, Soy Kroon, Edwin Jonker, Mingus Dagelet en Wieteke van Dort maken hun opwachting. Juultje Tieleman zal in de film haar acteerdebuut maken. Tijdens de presentatie werd ook bekend gemaakt dat Bibi Breijman de titelsong voor haar rekening zal nemen.


De opnames in Nederland zijn inmiddels gestart en in mei vliegen cast en crew naar Bali. Dutch FilmWorks brengt de film in januari 2024 in de bioscoop.


OVER VERLIEFD OP BALI Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

OVER DE MAKERS Verliefd Op Bali is de 20e film van regisseur Johan Nijenhuis. het script is van Annelouise van Naerssen, naar een verhaal van Annelouise van Naerssen en Sander de Regt. De film wordt geproduceerd door Ingmar Menning en Johan Nijenhuis in samenwerking met coproducent AVROTROS en is tot stand gekomen met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en CoBO. Dutch FilmWorks brengt Verliefd Op Bali in januari 2024 in de bioscopen. Verliefd Op Bali heeft een unieke partnership met M&M'S.

תגובות


bottom of page