top of page

Juf Roos in tweede bioscoopfilm op zoek naar de kleuren van de regenboog

Na het succes van Juf Roos Is Jarig, is Juf Roos (Melissa Drost) deze zomer te zien in een gloednieuwe bioscoopfilm. Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog draait vanaf 19 juli in de bioscoop. In haar tweede film moet de populaire juf – bekend uit de gelijknamige RTL4 serie - samen met haar buurjongen Gijs (Jörgen Scholtens) op zoek naar de kleuren van de regenboog. Uiteraard zit de film opnieuw vol met vrolijke, bekende kinderliedjes.


OVER JUF ROOS: OP REIS NAAR DE REGENBOOG Juf Roos en Gijs gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt … de reis kan beginnen! Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. In de kist van Oma Rosalinde vinden Juf Roos en Gijs gelukkig een oplossing. Als ze alle kleuren van de regenboog verzamelen, kunnen ze de jurk weer maken. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!


Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog is gebaseerd op het gelijknamige RTL4 kinderprogramma. De vrolijke Juf Roos, ook in de tv-serie gespeeld door Melissa Drost, woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Iedere dag krijgt ze bezoek van haar grappige buurjongen Gijs. De afleveringen bevatten leuke kinderliedjes die ouders vaak nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen.


De productie van Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog is in handen van Blooming Media in samenwerking met Videoland en Dutch FilmWorks. Het scenario werd geschreven door Valerie Latul en Paul de Vrijer en de regie is in handen van Jan-Willem Wit. De muziek is van Guido Heeneman. Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 19 juli in de bioscoop.

Comments


bottom of page