top of page

Juvat Westendorp en Jamie Grant scoren hoofdrol in HAPPY SINGLE

Juvat Westendorp en Jamie Grant hebben de hoofdrollen te pakken in HAPPY SINGLE. In deze film geniet Mollie (gespeeld door Grant) volop van haar single bestaan en is ze zeker niet van plan dat op te geven, maar dan is daar haar nieuwe collega Otis (Westendorp). De film speelt zich af in Utrecht waar de opnames deze week begonnen zijn. Andere rollen zijn er o.a. voor Sanne Langelaar, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, André Dongelmans en Dick van den Toorn. Dutch FilmWorks brengt de film najaar 2022 in de bioscoop.


Over HAPPY SINGLE Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen - doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt jeuk van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen?


Over de makers HAPPY SINGLE wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures. De film wordt geregisseerd door Anna van Keimpema en het script is van Gerben Hetebrij. Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie.

Producenten van HAPPY SINGLE zijn Tom de Mol van Tom de Mol Productions en Marcel de Block van Interstellar Pictures. Samen produceren ze al jaren vele succesvolle speelfilms. De romantische komedie Zwaar Verliefd! trok in 2018 ruim 240.000 bioscoopbezoekers en de verfilming van Daphne Deckers’ bestseller Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn werd in 2020 door meer dan 250.000 bezoekers bezocht in de bioscoop. Ze wisten zich in 2017 als co-executive producer te verbinden aan de Amerikaanse productie The Hitman’s Bodyguard, die deels in Nederland werd opgenomen.

Comments


bottom of page