top of page

Nieuwe Nederlandse thriller FAITHFULLY YOURS met Bracha van Doesburgh en Elise Schaap in de maak

Deze week starten in Nederland en België de opnames van de nieuwe Nederlandse speelfilm Faithfully Yours. In deze spannende thriller zijn de hoofdrollen voor Bracha van Doesburgh en Elise Schaap. Zij spelen twee vriendinnen die elkaars alibi zijn voor hun buitenechtelijke escapades tijdens weekendjes weg. Nasrdin Dchar en Gijs Naber zijn de twee echtgenoten en er zijn tevens grote rollen voor Hannah Hoekstra en Matteo Simoni. De regie is in handen van André van Duren (De Bende van Oss, Nieuwe Buren). Faithfully Yours wordt geproduceerd door Millstreet Films. Dutch FilmWorks brengt de film eind van dit jaar in de bioscoop.


“Het script heb ik in één ruk uitgelezen. Ik hou heel erg van thrillers, dus kijk er enorm naar uit om aan deze spannende film mee te werken.” – Bracha van Doesburgh


OVER FAITHFULLY YOURS Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.


OVER DE MAKERS Het script van Faithfully Yours is geschreven door Paul Jan Nelissen (De Bende van Oss, Van God Los) en Elisabeth Lodeizen (Hunter Street, Thuisfront). Faithfully Yours wordt geproduceerd door Rachel van Bommel (Alles op Tafel, Loft) van Millstreet Films en de distributie wordt verzorgd door Dutch FilmWorks.

コメント


bottom of page