top of page

Ook Pierre Bokma en Carly Wijs in Rundfunk de film


Rundfunk-duo Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde hebben vandaag in een video bekendgemaakt dat ook Pierre Bokma en Carly Wijs een rol hebben bemachtigd in  de film RUNDFUNK: JACHTERWACHTER. Eerder werd al bekend dat Tom en Yannick zelf de hoofdrollen vertolken en dat Bram van der Vlugt ook in de film speelt. De opnames van de absurde komedie zijn deze week gestart. Speciaal voor de film is een braakliggend terrein omgebouwd tot troosteloze camping.


Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde hebben het scenario geschreven van deze absurde film vol met de bekende, scherpe en hilarische Rundfunk-humor. De film wordt geregisseerd door Rob Lücker en geproduceerd door NL Film in co-productie met KRO-NCRV. Dutch FilmWorks brengt RUNDFUNK: JACHTERWACHTER voorjaar 2020 uit in de bioscoop.


Het verhaal De keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. En dat dan allemaal heel grappig.

Comments


bottom of page