top of page

Opnames nieuwe Nederlandse bioscoopfilm ONLY YOU van start

In Den Haag zijn de opnames gestart van de bioscoopfilm Only You; een aangrijpend en zinderend liefdesverhaal met Egbert-Jan Weeber en Claire Bender in de hoofdrollen. Naast deze twee zijn er rollen voor o.a. Monic Hendrickx, Peter Paul Muller, André Dongelmans en Jennifer Welts.


OVER ONLY YOU In Elisabeths leven gaat alles zo’n beetje als het moet gaan. Ze staat op het punt te gaan trouwen met haar jeugdliefde en echte hobbels zijn er niet. Je zou kunnen zeggen dat ze gelukkig is. Op één avond verandert alles als daar ineens de mysterieuze Arthur is. Niet in staat weerstand te bieden aan de enorme aantrekkingskracht, geven de twee zich volledig over aan elkaar. De rest van de wereld bestaat niet meer, er is alleen nog maar die ander. Dan blijkt dat Arthur een geheim met zich meedraagt dat Elisabeths leven én de prille romance opnieuw compleet zal veranderen.


OVER DE MAKERS Only You wordt geregisseerd door Jonathan Elbers (Hunter Street, Fashion Chicks, De Club van Lelijke Kinderen) en het script is van Anna Pauwels (Soof de Serie, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Zwaar Verliefd!). Dutch FilmWorks brengt de film in 2023 in de bioscoop.


Only You is een productie van Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures in samenwerking met Videoland. Tom de Mol van Tom de Mol Productions en Marcel de Block van Interstellar Pictures produceerden samen al vele succesvolle speelfilms zoals Zwaar Verliefd!, Zwaar Verliefd!2, Kwestie van Geduld, Happy Single en de verfilming van Daphne Deckers’ bestseller Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn en het vervolg Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn. Ze wisten zich in 2017 als co-executive producer te verbinden aan de Amerikaanse productie The Hitman’s Bodyguard, die deels in Nederland werd opgenomen.

Comments


bottom of page