top of page

PROJECT GIO is nu verkrijgbaar via Video On Demand


Een moment waar Gio zijn volgers lang naar hebben uitgekeken: na een trailerrecord, bioscooprelease, een gouden film én een Zapp Award-nominatie is de hilarische komedie PROJECT GIO nu te koop via de Video On Demand platformen iTunes en Pathé Thuis. Vanaf donderdag 9 april is PROJECT GIO daar ook te huur, met aanvulling van de Ziggo en KPN kanalen.


Het verhaal

In PROJECT GIO speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd... Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders én volgers dat er niks aan de hand is..

Over de film

Het scenario van Project Gio is gescheven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Bas van Teylingen. Dit duo was in 2018 ook verantwoordelijk voor de film van Dylan Haegens. De cast van Project Gio bestaat -naast de familie Latooy- onder meer uit Niek Roozen, Belle Zimmerman, Vincent Visser en Maaike Martens. Gastrollen zijn er onder andere voor Snelle, Esko, Giel Beelen en Frits Sissing. Naast Gio zelf spelen bekende influencers, zoals Sterre Koning, Jesper Kleynen, Hanwe, Emma Keuven, Nina Schotpoort e.v.a. ook een rolletje in de film.

Comments


bottom of page