top of page

SOOF3 uitgesteld, Zwaar Verliefd!2 met kerst al in de bios

Het derde deel in de succesvolle filmreeks SOOF is uitgesteld. De film zou in eerste instantie met de kerstdagen in de bioscopen te zien zijn. Maar de release is uitgesteld naar 4 maart. De feelgoodfilm Zwaar Verliefd!2, met Barbara Sloesen, Jim Bakkum en Frederik Brom in de hoofdrol, is naar voren gehaald en komt 17 december al uit.

“Er gebeurt heel veel in de bioscoopwereld: er is nog steeds beperkte capaciteit en releases blijven schuiven”, legt CEO Willem Pruijssers van DFW uit. “Hier moeten we op blijven anticiperen. De huidige capaciteit in de bioscopen biedt geen mogelijkheid om de bezoekersaantallen van de eerste twee SOOF-films te evenaren.”


SOOF 1 en 2 naderden allebei de miljoen bezoekers. “Om alle SOOF-fans de optimale mogelijkheid te bieden om de film in de bioscoop te zien, wijken we uit naar een periode met minder aanbod en hopelijk ook meer capaciteit in de zalen.”

"De opnames van Zwaar Verliefd!2 zijn net afgerond", stelt Pruijssers. “We kunnen die film nu zo snel mogelijk afwerken zodat deze in december klaar is. Met het vervolg op het succesvolle Zwaar Verliefd! kunnen we het vrouwelijke publiek toch in december voorzien van een heerlijke feelgoodfilm voor de donkere dagen. De film zal in voorpremière gaan tijdens Ladies Nights op 7,8 en 9 december."


Comments


bottom of page