top of page

Trailer RUNDFUNK: JACHTERWACHTER gelanceerd!De langverwachte trailer van de meest absurde komedie van dit voorjaar RUNDFUNK:

JACHTERWACHTER is zojuist gelanceerd. Naast Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout bestaat de komische cast onder meer uit Pierre Bokma, Carly Wijs, Bram van der Vlugt, Kees Hulst en "Dikke" Dennis Overweg. Het verhaal De keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt zonder enige hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Junior (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. En dat dan allemaal heel grappig. De makers

Het scenario van het absurdistische RUNDFUNK: JACHTERWACHTER is geschreven door Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout; het duo dat ook verantwoordelijk is voor de gelijknamige succesvolle TV-serie en de inmiddels bijna uitverkochte theatertour Todesangstschrei. De film wordt geregisseerd door Gouden Kalf winnaar Rob Lücker (Zeven Kleine Criminelen, Das Wad).

Comments


bottom of page