top of page

Trailer Zwaar Verliefd!2 gelanceerd

Gisteravond is in de uitzending van RTL Boulevard de trailer van de nieuwe bioscoopfilm Zwaar Verliefd!2 gelanceerd. Het vervolg op ZWAAR  VERLIEFD! gaat 7 december in première en draait 8 en 9 december tijdens de landelijke Ladies Nights. ZWAAR VERLIEFD!2 is gebaseerd op het succesvolle boek Zwaar Beproefd! van Chantal van Gastel. Check hieronder de trailer en deel hem vooral! Over de film

In de luchtige feelgoodfilm ZWAAR VERLIEFD!2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor liefde en intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt? Cast: Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, Liza Sips, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Soy Kroon, Rienus Krul en Pim Wessels.

Het scenario van ZWAAR VERLIEFD!2 is geschreven door Anna Pauwels (Soof: Een Nieuw Begin) en de regie is in handen van Marc Willard (Smeris, Dokter Tinus). De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures). De verfilming van Zwaar Verliefd! trok in 2018 maar liefst 240.000 bezoekers naar de bioscoop. Dutch FilmWorks brengt ZWAAR VERLIEFD!2 17 december uit.

Comments


bottom of page