top of page

Tweede bioscoopfilm voor familievloggers De Bellinga's

Na het grote succes van De Bellinga's: Huis Op Stelten krijgt de beroemde vloggersfamilie Bellinga een tweede bioscoopfilm vol met vrolijke liedjes. De opnames zijn deze week gestart en naast Daniël, Fara, Luan, Lucilla, Luxy en Lucius Bellinga keert Hetty Heyting terug als buurvrouw Bets. Ook maken o.a. Johnny Kraaijkamp, Tjebbo Gerritsma, Tina de Bruin en Hassan Slaby hun opwachting in de film. De Bellinga's: Vakantie Op Stelten is vanaf 12 juli te zien in de bioscoop.


OVER DE BELLINGA'S: VAKANTIE OP STELTEN Het is vakantie en de hele familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk. Ze hebben er megaveel zin in, maar weten nog niet dat papa Daniël per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Terwijl Daniël probeert om de reis te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plannetje bedacht om het verloren geld snel terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.


De Bellinga's: Vakantie Op Stelten is een film voor het hele gezin. De regie is net als bij de eerste film in handen van Armando de Boer en het script is geschreven door Martijn Koevoets (De Club van Sinterklaas, De Bellinga's: Huis Op Selten). De film wordt geproduceerd door Jabadoo Pictures in co-productie met Dutch FilmWorks die de film ook op 12 juli in de bioscopen brengt.


OVER DE BELLINGA'S Het gezin Bellinga uit Raalte is een begrip op YouTube en social media. Ze hebben een eigen kanaal met meer dan 630.000 abonnees en ontvingen in 2018 een VEED Award voor hun dagelijkse vlogs. Sommigen van hun vlogs werden miljoenen keren bekeken. Daarnaast maken zij muziekvideo’s en treden op in het theater. Vorige zomer kwam de eerste bioscoopfilm De Bellinga's: Huis Op Stelten uit. De film werd een ongekend succes en eindigde zelfs in de top 5 van best bezochte familiefilms in 2022.

Comments


bottom of page