top of page

Weer een BED & BREAKFAST vol liefde in nieuwe Nederlandse speelfilm

Zal de B&B van Sarah vol liefde stromen? Dat is de vraag in de nieuwe Nederlandse speelfilm Bed & Breakfast waarvan de opnames deze week van start zijn gegaan. Op de derde draaidag was vandaag daarom een rolletje weggelegd voor Olof en Anne - kandidaten uit het zeer populaire tv-programma B&B Vol Liefde.


De hoofdrollen in de romantische komedie Bed & Breakfast zijn voor Sanne Langelaar, Mingus Dagelet en Oscar Aerts. Naast hen zijn o.a. Liz Snoijink, Margôt Ros, Denise Aznam, Hassan Slaby, Jelka van Houten en Sabri Saad El Hamus te zien. Dutch FilmWorks brengt de film in het voorjaar van 2024 in de bioscoop.


OVER DE FILM Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiele lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

OVER DE MAKERS Bed & Breakfast wordt geregisseerd door Ruud Schuurman (Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Kwestie van Geduld) en het script is van Anna Pauwels (Zwaar Verliefd!, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Only You). Bed & Breakfast is een productie van Tom de Mol Productions in samenwerking met RTL. De film wordt mede mogelijk gemaakt door Netherlands Film Production Incentive. Dutch FilmWorks brengt de film in 2024 in de bioscoop.

Comments


bottom of page